Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی میرعمادیان مربی تیم‌ملی کشتی‌آزاد، در گفت‌وگو با میزان، درباره رقابت‌های انتخابی درون اردویی کشتی آزاد، اظهار داشت: علی‌رغم اینکه زمان کافی نداشتیم، اما درستکار اصرار داشت که حتماً قانون انتخابی تیم‌ملی که به تصویب فدراسیون رسیده را به مرحله اجرا بگذارد و ملی‌پوشان از طریق چرخه انتخاب شوند. خوشبختانه بعد از اجرای انتخابی هم شاهد کم‌ترین اعتراض‌ها بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سایر اوزان هم ۱۲ شهریور به مبارزه خواهند پرداخت و نفر برتر به صورت ۲ پیروزی از ۳ مبارزه انتخاب خواهد شد. در نهایت هم روز ۱۵ شهریور اسامی ملی‌پوشان نهایی و اعلام خواهد شد.

وی در تشریح و تحلیل وزن به وزن این رقابت‌ها گفت: یونس امامی نشان داد که می‌تواند فرد شایسته ۷۴ کیلوگرم باشد. فیروزپور هم با حضور مستمر در اردو‌های تیم‌ملی، تورنمنت اوکراین و تلاش‌هایی که داشته، پله‌های ترقی را به خوبی طی کرده است و خودش را به عنوان یکی از مدعیان این وزن معرفی کرده کرده است. در وزن ۹۲ کیلوگرم قاسم‌پور آمادگی‌اش را به رخ کشید و به نوعی می‌توانم بگویم رقابت بین قاسم‌پور و ابراهیمی در سطح جهانی برگزار شد. قاسم‌پور در برگشت‌ها بسیار خوب عمل کرد و با هوشیاری و آمادگی بالاتر توانست بر ابراهیمی غلبه کند.

مربی تیم‌ملی کشتی‌آزاد گفت: در ۹۷ کیلوگرم هم مجتبی گلیج مزد زحماتش را گرفت. او همواره در اردو‌های تیم‌ملی پرتلاش بوده است، از طرفی در تورنمنت‌هایی مانند جام دانکلوف هم حضور موفقی داشت و در نهایت هم توانست با برتری مقابل شعبانی، خودش را به عنوان ملی‌پوش این وزن معرفی کند. مشخص بود شعبانی از آمادگی لازم به دور است، چرا که ما او را به عنوان یک کشتی‌گیر تهاجمی می‌شناختیم، اما در دیدار با گلیج در لاک دفاعی فرو رفته بود و نشانی از علی شعبانی هجومی در او وجود نداشت. احتمالا شعبانی بعد از اینکه از تیم اعزامی به المپیک خط خورده است، تمریناتش را با جدیت لازم پیگیری نکرده است.

میرعمادیان در خصوص وضعیت کامران قاسم‌پور برای حضور در رقابت‌های جهانی نروژ گفت: قطعا اصلی‌ترین حریف قاسم‌پور جیدن کاکس خواهد بود و ما هم فیلم‌ کشتی‌های او را مشاهده کرده‌ایم و در حال آنالیز این کشتی‌گیر هستیم. کامران می‌تواند در پیچ‌های مبارزه مقابل این کشتی‌گیر برتری داشته باشد و می‌تواند با تکنیکش بر قدرت بدنی این کشتی‌گیر غلبه کند. تنها مشکل قاسم‌پور این است که نسبت به سایر مدعیان این وزن سبک‌تر است وگرنه در سایر زمینه‌ها سرتر از رقبا است. به نظر من یکی از زیباترین مبارزات در مسابقات جهانی نروژ بین قاسم‌پور و کاکس برگزار خواهد شد.

مربی تیم‌ملی تصریح کرد: تمام این کشتی‌گیران اعم از پیروز و مغلوب، سرمایه‌های کشتی کشورمان هستند و باید آن‌ها را حفظ کنیم. رقابت‌های جهانی در سال آینده و همچنین بازی‌های آسیایی در راه است و ما باید در همه اوزان دست‌مان برای انتخاب باز باشد و شاید حتی دو تیم را آماده کنیم که یکی در جهانی و دیگری در بازی‌های آسیایی به میدان برود. بازنده‌ها نباید سرخورده شوند، بلکه باید به ادامه مسیر امیدوار باشند. ما برای همه کشتی‌گیران برنامه داریم و انشاءالله که همه بتوانند بر اساس عدالت‌محوری به حق‌شان در دنیای کشتی برسند.

وی در خصوص همکاری با پژمان درستکار در کادرفنی تیم‌ملی کشتی‌آزاد بزرگسالان گفت: قبلا در رقابت‌های لیگ و جام باشگاه‌های جهان با درستکار کار کرده بودم و با نحوه کار یکدیگر آشنایی داریم. خوشبختانه او مربی بسته‌ای نیست و به همکارانش اجازه مانور می‌دهد. بسیاری از همین کشتی‌گیرانی که در اردوی تیم‌ملی هستند، قبلاً در قالب تیم ایرانمال زیر نظر درستکار تمرین کرده‌اند و با رهبری او در لیگ و جام باشگاه‌های جهان به میدان رفته‌اند.

میرعمادیان همچنین درباره قهرمانی تیم‌ملی کشتی‌آزاد جوانان در رقابت‌های جهانی روسیه گفت: محسن کاوه در این مسابقات مانند یک فرمانده عمل می‌کرد و مدیریت اوضاع را به خوبی در دست گرفته بود و خوشبختانه توانستیم عنوان قهرمانی را کسب کنیم. البته المپیک به ما کمک کرد تا روی برخی نقاط کشتی کار کنیم و تغییر برنامه بدهیم. به طور مثال کار کردن روی لحظات پایانی کشتی برای حفظ نتیجه یا تغییر نتیجه از جمله مواردی بود که با مشاهده مبارزه کشتی‌گیران‌مان در المپیک به صورت جدی روی آن کار کردیم و کاوه در آن برهه تاکید زیادی روی این موضوع داشت و خوشبختانه نتیجه‌اش را هم در رقابت‌های قهرمانی جهان و فاکتور مثبتی که کشتی‌گیران در این زمینه داشتند دیدیم، به طوری‌که بسیاری از کشتی‌ها را در لحظه آخر به نفع خودمان برگرداندیم و کشتی‌گیران در این قسمت از مبارزات‌شان نه تنها ضربه نخوردند، بلکه در بسیاری از موارد ورق را هم به نفع خودشان برگرداندند. روس‌ها هم خیلی تلاش کردند با نفوذ در داوری قهرمان شوند، اما زورشان به آمادگی و شایستگی تیم ایران نرسید. این خیلی ارزشمند است که در خاک روسیه قهرمان شده‌ایم و از این بابت بسیار خوشحال هستم. بیشتر بخوانید: بنا: فرایند و چرخه برای فدراسیون‌هاست، من هم روش خودم را دارم/ همه نفرین‌ها برای من، عزت و سربلندی برای ایران/ آرزو دارم سوریان سرمربی تیم‌ملی شود

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: تیم ملی کشتی آزاد کشتی گیر مربی تیم ملی کشتی گیران قاسم پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۸۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسنایدر: باخت به تاج‌الدینوف روش مبارزه رقبایم را تغییر داد

قهرمان کشتی المپیک و جهان که در تورنمنت زاگرب مغلوب نماینده ایران شد، می‌گوید باخت او مقابل کشتی‌گیر روسی‌الاصل بحرین روش مبارزه رقبایش مقابل او را تغییر داده است. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، کایل اسنایدر که بار دیگر به عضویت تیم ملی آمریکا درآمده و قرار است نماینده 97 کیلوگرم این کشور در بازی‌های المپیک پاریس باشد، در حالی که سهمیه حضور در المپیک را هم با سومی در رقابت‌های 2023 بلگراد به دست آورد، درباره شکست سنگین 11 بر صفری که آنجا مقابل اخمد تاج‌الدینوف تجربه کرد، گفت: قد او بلند است و استایلش متفاوت. سبک کشتی من به سبک تاج‌الدینوف نمی‌خورد. او منتظر است که حریف حمله کند و بعد از اشتباه او امتیاز بگیرد اما من کشتی‌گیری هستم که وسط تشک هر چه آمد، می‌زنم. استراتژی کشتی من به او نمی‌خورد.

قهرمان المپیک و جهان قد بلند کشتی‌گیر روسی‌الاصل بحرین را مانع سختی در راه اجرای فن دانسته و ادامه داد: اینکه قدش بلند است، اذیتم می‌کند. استراتژی قبلی من مقابل او جواب نمی‌دهد. باختی که به تاج‎‌الدینوف دادم، باعث شد خیلی از رقبایم در دنیا روش کشتی‌شان را با من عوض کنند.

اسنایدر امسال کار سختی برای قرار گرفتن روی سکو دارد. او که سال گذشته در پی آسیب‌دیدگی عبدالرشید سعدالله‌یف و انصرافش از حضور در مرحله نیمه‌نهایی بعد از شکست مقابل تاج‌الدینوف، بدون مبارزه مدال برنز مسابقات جهانی را به خود اختصاص داد، حالا پیش روی خود علاوه بر تاج‌الدینوف که شکست سنگینی را مقابل در بلگراد تجربه کرد، امیرعلی آذرپیرا را می‌بیند که پیش از کسب سهمیه المپیک در تورنمنت زاگرب موفق به شکست او شد.

همچنین اگر عبدالرشید سعدالله‌یف به پاریس بیاید، خودش هم رقیب سنتی و سرسخت اسنایدر است و اگر هم همچنان اسیر محرومیت باشد، به جایش علیخان جبرئیلوفی خواهد آمد که سهمیه المپیک را در این وزن برای روس‌ها به دست آورده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • برگزاری مسابقات کشتی باچوخه در شهرستان مانه
  • مراسم تجلیل از مقام آوران کشتی اصفهان برگزار شد
  • سکوت برادران گرایی بعد از اعلام شرایط جدید ملی‌پوش شدن‌شان؛ قهرمان المپیک به مبارزه با سعید اسماعیلی تن می‌دهد؟
  • اسنایدر: باخت به تاج‌الدینوف روش مبارزه رقبایم را تغییر داد
  • دلسوزی علیرضا دبیر برای فوتبالیست‌ها: طفلکی‌ها!
  • آغاز مسابقات کشتی جام صفوی با حضور کشتی‌گیران ۳ کشور
  • رنگرز: توقع کسب یک مدال طلا از کشتی گیران در المپیک را داشته باشیم
  • محمدی: بعید می‌دانم بین یزدانی و قاسم‌پور مسابقه برگزار شود
  • آغاز نوبت اول آزمون سراسری از فردا در قزوین